Nieuws

[boxed_content type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

15-05-2015: De eerste nieuwsbrief van het nieuwe bestuur is verzonden naar de leden. Heeft u hem niet ontvangen, laat het ons dan weten en wij zullen er voor zorgen dat hij alsnog bij u in de mailbox valt!

[/boxed_content] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_single_image image=”404″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [boxed_content type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Welkom op de nieuwe website van Aby2000!

Lente 2014,
een periode vol beloften, een nieuw begin, een seizoen van jong leven en wat de Aby2000 aangaande, een nieuw ingeslagen (digitale) weg. Daar past ook een geheel nieuwe website bij. We hebben getracht de site een fris en modern uiterlijk te geven met behoud van onze vertrouwde uitstraling, maar met de voordelen van de nieuwste mogelijkheden. Zo is er een heldere structuur, handige invulformulieren voor het opgeven van de nestjes, lid worden en contact met de vereniging. En wat te denken van de leuke kitten diashow op verschillende pagina’s of de prachtige fotogallery voorzien van grote foto’s in alle bij onze rassen voorkomende kleuren!

Nieuw is ook de databank, hierin zijn artikelen onder gebracht over uiteenlopende zaken aangaande gezondheid en welzijn en deze pagina zal regelmatig worden aangevuld met interessante en leuke artikelen. Alleen voor leden hebben we de “Wall of fame” in het leven geroepen. Bent u ook zo trots op uw kat en zijn/haar podium prestaties, stuur ons dan uw mooiste foto en wij plaatsen het op onze website.

Wat niet is veranderd zijn onze services zoals dekkater-kitten en herplaatsbemiddeling. Leuk om hierover te vermelden is dat er nu wel de mogelijkheid is om foto’s te plaatsen bij de nestmeldingen, iets waar al langere tijd vraag naar was.

Voor u biedt de nieuwe website ook een mogelijkheid om uw cattery onder de aandacht te brengen bij een groter publiek. We hebben daarom onder “linken” niet alleen een pagina voor cattery leden maar ook een speciale pagina voor sponsorenaangemaakt. Wilt u hier adverteren als cattery of bedrijfsmatig, vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier of per email.

Rest ons nog een woord van dank uit te spreken aan iedereen die heeft mee gewerkt bij de tot stand koming van deze website: Rik en Madeleine voor hun eindeloze geduld bij het uitvoeren van al onze wensen en ideeën om deze site te maken tot wat het geworden is. En niet te vergeten aan allen die op ons verzoek hun fotomapjes hebben doorgespit op zoek naar mooie foto’s voor de fotogallery. Bedankt!

Namens het team van Aby2000 wensen wij iedereen heel veel webplezier!

[/boxed_content]