Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

Wij hebben op dit moment geen herplaatser beschikbaar.

Ik ben Abby een wildkleur abessijn van 6,5 jaar.
Ik ben geboren op 12-01-2017 te Hoogvliet.
Ik woon sinds mei 2017 in Veendam bij Dave en Mariska Kuiper en 3 andere viervoeters, waar ik het niet meer naar mijn zin heb.
Nu ben ik op zoek naar een warm mandje zonder andere huisdieren en geen kleine kinderen, waar ik alleen kan zijn met veel aandacht.
Wie wil of kan mij dat geven?
Heeft u interesse dan kunt u mijn lieve personeel bereiken op telefoonnr 06 45 700 779

Mariska Kuipers, Veendam

Tel: 06 45 700 779

Er zijn belangstellende voor Xiaomi, na hun vakantie wordt er kennis gemaakt. Als er geen klik is komt ze weer beschikbaar.

Xiaomi is een gezellig dame van 5 jr die veel aandacht wil.

Door allergie in de familie zoekt zij een nieuw plekje. Het liefst bij mensen die haar veel aandacht kunnen geven. Een ander kat is niet zo’n goed idee. Met een hond heeft ze minder problemen.

We hebben geprobeerd of ze weer samen met haar moeder kon leven. Dat is helaas niet gelukt.Beide dames vinden mekaar niet leuk meer. Ik zoek een leuke plek waar ze zich zelf kan zijn en waar veel aandacht is voor haar. Een afgezet balkon of tuin zou geweldig zijn.

Als u deze dame een leuke plek kan bieden neem dan contact op:

Andrea van Elmpt
Tel: 06-14058353
email: katteninfo@detrevande.nl