Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

feline welfare foundation een nieuwe kat erbij


Cece zoekt een nieuwe plek

Abessijn poes
Geboorte datum 1 Januari 2017

Voor Cece zoek ik een nieuwe plek.

Cece is een zachtaardige poes die gezellig komt knuffelen. In een groep is ze minder op haar gemak. Ze is een vrolijke dame die graag geniet van het zonnetje. Ik zoek voor haar een leuke plek waar ze zich zelf kan zijn en alle aandacht krijgt. Ee afgeschermd balkon of tuin zou ze geweldig vinden. Ze is niet gewent vrij buiten te lopen.

 
 

Voor meer informatie
Andrea van Elmpt, Amsterdam
Contact:
telefoon: 06-14058353
katteninfo@detrevande.nl