Herplaatsing

Wegens omstandigheden kan het soms voorkomen, dat een Somali, Abessijn, of Variant herplaatst moet worden. Het dier past misschien niet meer in de groep, of kan niet blijven vanwege een veranderde situatie. Wilt u een volwassen Abessijn of Somali een nieuw tehuis bieden maar worden er hieronder geen herplaatsbare dieren aangeboden, kan het toch zinnig zijn om contact op te nemen. Een enkele keer komt het voor dat er bij ons dieren bekend zijn die liever niet in de publiciteit treden. Het is ook mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van de katten die via Aby2000 bemiddeld worden. Wij stellen onze website en bemiddeling ter beschikking met als doel eigenaar en aspirant kopers samen te brengen. Wij hebben hierin slechts een informerende functie maar de uiteindelijke afhandeling is een zaak tussen koper en verkoper.

Voor meer info over onderstaande katten kunt u contact opnemen met hun huidige eigenaar, of eventueel met onze herplaatsservice: herplaatsing@aby2000.nl. Wilt u een kat aanmelden ter herplaatsing neem dan eerst even ons reglement door!

Onze Adé van net 9 jaar is gezond, mooi, gezellig, slim, speels en lief – voor haar mensen. Een enorme schootkat, die ook graag in bed bij je kruipt.
Een echte mensenpoes.
Haar nieuwe mensen moeten veel thuis zijn, want Adé houdt veel van contact. Wat oudere kinderen kan. Maar geen andere dieren in huis.
Ze houdt hier erg van de zon in de tuin. Dus in haar nieuwe huis moet liefst een veilige buitenruimte zijn.
Adé is van kleins af aan gewend aan KVV, en wil dat ook blijven eten.
Waarom kan ze hier niet langer blijven? Adé heeft zeven jaar lang in harmonie geleefd met de twee andere katten in huis. Maar nu heeft ze sinds twee jaar ruzie met een van hen. En het wil maar niet overgaan. De andere poes is getraumatiseerd. Dat willen wij haar niet langer aandoen.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Marijke Mossink
E-mail: Marijkemossink@gmail.com
telefoon: 06 2957 3303

Voor Evie zoek ik een nieuw huisje.

Zij is een wildkleur abessijn van vijf jaar oud. Sinds ze een paar maanden geleden gesteriliseerd is kan ze het niet meer zo goed vinden met de andere abessijnen in huis. Dus nu zoek ik voor haar een huis waar zij alle aandacht krijgt en waar ze alleen kan zijn met haar personeel. Honden is ze gewent en daar kan ze goed mee omgaan.
Evie is graag in een afgesloten tuin. Ze geniet van het zonnetje maar verder is ze een echte binnenkat. Ze wil graag geknuffeld worden maar wel onder haar voorwaarden.
Ze is gesteriliseerd, gechipt en heeft een Europees paspoort.


Wanneer u interesse heeft kunt u mailen naar scvandijkchotu@hotmail.com
Sylvia van Dijk