Kitten: Abessijn

Wanneer een nestje uit zowel lang als kortharige kittens (varianten) bestaat zal dit ook onder de Somali kittens worden vermeld. Abessijn Variant kittens zijn net als andere Abessijnen gewoon kortharig. In de rasbeschrijving kunt u hier meer over lezen.

De kleurcode van katten is internationaal vastgelegd. U leest hier meer over de EMS code.

Aby2000 kan geen garantie geven op gezondheid en kwaliteit van kittens/fokkers als kittens via Aby2000 bemiddeld worden.
Wij zijn een rasvereniging en wij hebben geen gezondheidscommissie. Aangemelde kittens zijn kittens van leden en het selecteren van het juiste kitten bij de juiste cattery is een zaak tussen fokker en kittenkoper.

Om te voldoen aan onze doelstelling tot informeren, presenteren we een lijst met aandachtspunten. U kunt deze lijst vinden in het submenu kitten checklist.
Genoemd hierop staan zaken waar je over na kunt denken, zaken waar je over zou kunnen spreken met de fokker.

Voor meer informatie kunt u  mailen naar: kittens@aby2000.nl

 

Geboren:
Cattery: Detrevande
Geboortedatum: 04-07-2022
Moeder: Detrevande’s Eternal Bliss (Abessijn wildkleur ABY n)
Vader: Taco Villa’s Black Adder (Abessijn wildkleur ABY n)
Poes wildkleur besproken
Poes wildkleur besproken
Poes wildkleur beschikbaar
Poes wildkleur beschikbaarOpmerkingen:
Nog twee poesjes beschikbaar. Kitten groeien op in huis en zijn erg ondeugend. Niets is meer veilig met deze 4 dames. Zo worden met veel liefde groot gebracht samen met andere Abessijnen. Kittens worden iet als enige kat in een huis geplaatst. Wilt u maar 1 kat kijkt u dan ook op de herplaatsing pagina. Daar staan van tijd tot tijd katten die graag alleen willen wonen. Abessijnen zijn katten die gezelschap nodig hebben. Dit kan ook van een hond zijn. Daar kunnen ze meestal goed mee opschieten. Mail of bel voor meer informatie.

 
Fokker:
A.A.S. Van Elmpt, Amsterdam
Tel: 06 1405 8353
Homepage: Cattery Detrevande
E-mail: mail cattery Detrevande